Palaria jos!

Am avut de curand o problema cu Planet semnalata de Nicu. Mai precis, un post de pe blog-ul sau nu a mai ajuns pe pagina Planet (cititi-l, merita), desi a aparut in feed-urile generate de script-urile Python.

Ce m-a surprins a fost un schimb de email-uri cu Nicu care a testat singur preluarea post-urilor, a reusit sa izoleze o buna parte din cauza iar apoi mi-a trimis concluziile sale insotite de screenshot-uri. Am ramas fara cuvinte! 🙂 Nu am mai vazut atata bunavointa si ajutor dezinteresat de multa vreme. Palaria jos pentru tine, Nicu!

In alta ordine de idei, Planet o sa fie asta-seara un pic in mentenanta pentru upgrade, timp in care feed-ul si site-ul vor fi indisponibile (sper sa nu dureze mai mult de 1h). Voi reveni cu concluzii.

4 comentarii la „Palaria jos!”

  1. He, he! Poate asta arata cit de tare vroiam sa ajunga articolul ala la cititori :p

    Pe de alta parte, s-ar putea sa ma fi invatat rau cu bugzilla si felul in care se face bug report la un proiect FOSS daca vrei sa fi bagat in seama.

  2. Sigur, asa se intimpla, m-au uitat si eu in logurile mele si am vazut ca articolul meu „disparut” a fost afisat vreo ora pe planet.

    Fa un simplu experiment: ruleaza o data planet (daca vrei cu output in alt director) folosind index.html.tmpl original, nu cel customizat de tine, asa te convingi daca e de acolo sau nu problema (eu in continuare nu cred ca e de la PlanetPlanet, chiar daca ai o versiune veche)..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *