De duminica

VMware Workstation 5 kicks ass. Reuseste sa ruleze simultan fara sa clipeasca un CentOS 4.1, Windows XP SP2 si Windows 2003 Server. Poate si pentru ca acum ruleaza pe 1GB de RAM, fata de 512 pe care am rulat un VMW 4. E deasemenea primul VMware la care mi-a mers bridged networking-ul din prima, fara sa aiba nevoie de ajustari fine cu ciocanul. L-au portat pe GTK2. Inca o chestie: nu stiu de ce, dar VMware Tools par sa fie frectie la picior de lemn. In afara de faptul ca se vede ca activeaza DMA-ul si nu mai ingheata host-ul cand bagi sau scoti un CD, interfata grafica a host-ului merge parca chiar un pic mai incet, la networking nu se observa la fel, nimic. Heh.

Ieri am iesit prin Cismigiu, dar parca e un facut. Ca si ultima data cand am mers cu ea la film, a inceput sa ploua. Cel putin suspect. 🙂 La intoarcere, in autobuz, a fost pitoresc. Adica ploua si in el. Multe haine ude, multe se si mulau, nu prea am avut timp sa ma plictisesc. 😉 Si apropo de RATB, am vazut azi primul troleu cu tembelizor pe linia 69. Norocos cum ma stiu, am prins fix stirile iar ostilitatile au decurs aproximativ in felul urmator: o stire de 20 de secunde, calup publicitar de 1 minut din care 50% cu si despre RATB (transport modern cu vehicule si mai moderne, o clinica medicala a RATB, ce amenda iei daca n-ai bilet, bla bla), un generic, statia urmatoare, iar stire. Stream-ul video nu este continuu, intre clipuri existand pauze de o fractiune de secunda. Nu e deranjant, dar da o senzatie de carpeala.

TV in troleu 69
Inca un lucru frumos…
Mitsubishi Evo
Mi-am facut de dimineata provizia de un bax de Tuborg (olandez), un Pinot Noir si o Feteasca Regala. Ghiciti ce urmeaza diseara?

Un comentariu la „De duminica”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *