City Hotel Bucuresti – dobitoci si nesimtiti

Cu ocazia unui eveniment in weekend la care au venit oameni din afara Bucurestiului, am facut rezervare pentru toti (4 camere) cu ~1 saptamana inainte la City Hotel, pe bd. Timisoara. Le-am specificat ca vom achita noi nota de plata, nici o problema.

Soseste primul oaspete, il pun la receptie sa plateasca ziua in avans. Am zis ca o fi fost vreo intamplare… A doua seara ne trezim cu telefon la 12 noaptea de la hotel ca omul nu e in camera (normal, plecase cu treaba din Bucuresti) si ca, daca nu le achitam camera pentru acea zi, ii inchid camera desi avea pasaportul la receptie, lasate datele, tot tacamul. Wadda fuck, hotel-curva la care platesti in avans.

Peste cateva zile, cineva iarasi nu s-a putut caza pana nu am platit in avans camera. Am platit-o pe doua zile, cat stiam ca avea sa stea omul. Dar omul a stat doar o zi, iar dobitocii au inchis camera, desi voia s-o foloseasca altcineva. Camera platita si inchisa desi au luat banii pe cazare, ca asa-i frumos.

Nu voi mai aduce oameni in hotelul nesimtitilor astia nici de-ar fi ultimul hotel din Bucuresti. City Hotel – fugiti de ei cat va tin picioarele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *